aug
31

Mi is az a Töprengő?

| Szerző: PHE admin | 11:02 pm

Mi is az a töprengő? Sokat gondolkodtunk az Egyesületen belül, hogy mivel lehetne közelebb hozni a politikát, a politikatudományt, illetve a szervezetet az e témák iránt általában kevéssé érdeklődő polgárokhoz.

A megoldás végül tálcán kínálkozott, a mai modern világban, ahol az internet már-már nélkülözhetetlen létszükségletté válik, indítsunk egy online újságot, vagy még pontosabban egy blogot, ahol a politika és a társadalom iránt érdeklődő tehetséges fiatalok szervezett formában tehetik közszemlére írásaikat.

A képlet egyszerű és számára hasznos, a szerzők publicitást kapnak, a közönség pedig úgy olvashat a politikáról, ahogyan szeretne, akár tényeken alapuló elemzéseket vár el, akár véleménynyilvánító cikkeket látna szívesen, mi ellátjuk olvasnivalóval. Ezen gondolatmenet eredményeként született a „töprengő”.

Kit keres a PHE?

Elsősorban Téged keresünk, tehetséges, politika iránt érdeklődő fiatalt, s idősebbet! Ha van benned ambíció, hogy kifejtsd véleményed valamely társadalmi vagy politikai kérdésekben, és szívesen vennél részt egy friss közéleti műhely létrehozásában jelentkezz a toprengo [ kukac ] toprengo [ pont ] hu e-mail címen.

Garanciát jelent a minőségre nézve, hogy a kereteket a Politológus Hallgatók Országos Egyesülete nyújtja, továbbá, hogy az egyesületen belül a társadalomtudományokkal aktívan foglalkozó fiatalok működnek közre. Hisszük hogy ez a generáció, mely már egy szabad demokráciában nőhetett fel, ezenkívül már elég idős ahhoz, hogy legyen valamiféle elképzelése a környezetéről, az életről, képes lesz értékes elemzések és sokat sejtető cikkek elkészítésére.

Mindenki mást várunk honlapunk olvasójaként, mint a politika iránt érdeklődőt, vagy akár mint vitapartnert!

Hamarosan kezdünk, Töprengj velünk Te is!

2
hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://phetoprengo.blog.hu/api/trackback/id/tr922263146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isziec 2010.09.01. 13:27:11

ez eddig elég soványnak tűnik
remélem ennél bőségesebb lesz ez

sajtóbetyár 2010.09.07. 15:42:42

@isziec: Azon vagyunk, hogy bőséges kínálattal bírjunk minden kedves érdeklődőnek :D
süti beállítások módosítása